Ontwikkelingen 2018-2019

Er is veel gebeurd bij en met Natuurlijk-buiten!

Sinds 2018 zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie net buiten Breda. Op deze locatie is het mogelijk om te groeien. Onze nieuwe locatie was nog niet geheel klaar. Na heel veel breek en opruim werk zijn we nu klaar om op te bouwen. We zijn druk bezig met onze eigen trainingsruimte binnen, de tuin die ons de mogelijkheid geeft om natuurlijk-buiten meer te bieden dan alleen maar boomklimmen en ons eigen kantoor vorm te geven. In de voortuin staan 4 reuze beuken die het mogelijk maken om vanaf dag 1 al te klimmen op eigen locatie.

In de loop van dit jaar geven we een officieƫle opening mede om de uitbreiding van de mogelijkheden op coachings- en trainingsgebied meer bekendheid te geven door de nieuwe tak, Be-leaf training aan het bedrijf toe te voegen. Afgelopen september officieel geworden, maar ook hier merken we dat er vanwege de vele aanmeldingen er weinig tijd is voor het maken van flyers, visitekaartjes ed. Dit gaat zeker komen. De afgelopen 2 jaar heb ik prioriteiten moeten stellen, en zo geen tijd genomen om dit soort dingen agenda punten te delen op de website. Mijn facebook pagina natuurlijk-buiten is wat toegankelijker om korte updates te vermelden en te delen met mijn volgers. Dus is de agenda wat verouderd, zegt niets dat we niet actief zijn. Bel of mail gerust en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn flexibel en denken graag mee naar een passend aanbod.

Een hele fijne dag verder en wie weet tot snel bij onze officieƫle opening.

Laura van den Elshout, hoofdtrainer/coach van Be-leaf training

Ron van der Werff van Natuurlijk-buiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *